|
 |
|
 |
|
 |
Téma: |
 |
Co by se dalo ještě zlepšit... (50 Příspěvků) |
 |
|
honzjel - 02. 09. 2018 13:46
|
|
|
Dobrý den,podávám návrh na přidání lokomotivy 240 řady.
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 24. 11. 2010 21:07
|
|
|
Pd- tu stránku jsem zkoušel, nějaké fotky tam jsou, ale je to malé a neni to detailní... Na railfaneurope se mi podařilo dostat, ale tam je eu-express jen zvenku- žádný interiér, tak jsem se jen chtěl optat, jestli neni nějaká zkrytá stránka... Ale vozy to nejsou asi nic moc...
Němci mají spoustu řad, respektive podřad- třeba Bimz-ů je údajně několik "druhů", neni Bimz, jako Bimz 
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 24. 11. 2010 21:01
|
|
|
Tak zrovna to BRDpm má asi jen 140 km/h - v odkazu se píše 200km/h. No, bude to nejspíše tím, že většina "ALEX" vozů má podvozky GP200, nebo jim podobné, vybavené kolejnicovýma brzdama, což je u nás nějak stále podceňováno a to je škoda, i z hlediska bezpečnosti a né jen brzdných procent... Ono s Gorlitzem se dostaneme s bídou tak na těch 160km/h. Já ovšem zastávám myšlenku, že pokud modernizovat starej "křáp", třeba aktuální WRm, tak zaměnit podvozky s Bdmtee, kterých je dost a které se dostanou právě tak na těch 160km/h. Navíc si nějak nejsem jist, jestli na Gorlitz jde dosadit mg brzda, s čimž se na GP-čku už jaksi počítalo při vývoji..
Tady by jste jako soukromý dopravce prorazil a čechy utáhl i na ojetých Bim(d)z-ech a češi by vám utrhaly prsty, nasadit to na nějaký obíčo rychlík, kde se jak je rok dlouhý nesetkáme s ničim jiným, než B-éčkem
Jel jsem takhle z Prahy do Plzně, asi na vlaku 355 (no jela Arrivácká souprava) a vzadu přímé vozy do Plzně- Béčka, kam se asi dav lidí začal cpát, neni třeba hádat, Bm a ABmvz se zaplnily a Přímé vozy do Plzně (kam jelo cca 70% cestujících) zůstaly poloprázdné, kupé sám pro sebe.. A v Bm se stálo v uličce..
Upraveno 1krát. Naposledy upravil strejcekms (24. 11. 2010 21:14).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A proč tu chybí přehledy vozů německých dopravců... v případě DB je tato problematika poměrně rozsáhlá, vozových řad a jejich různých modifikací je opravdu velké množství. Zatím se nikdo nenašel, kdo by to dal dohromady.
strejcekms: [ www.euro-express.eu] jsi předpokládám zkoušel?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rychlosti se dají zjistit na této poněkud skryté stránce: [ www2.eisenbahnforum.de] Ale taky se dá rychlost odvodit podle číselného označení, Němci to označování většinou dodržují.
A všimněte si toho paradoxu - soukromý dopravce s vozovým parkem tvořeným téměř výhradně ojetými vozy, a při tom má většinu vozů na 200 km/h. A to tu dvoustovku snad ani nepotřebuje (aspoň myslím, že 200 km/h nikde nejezdí). Obzvlášť v porovnání se státním dopravcem (ČD), který má stále nedostatek vozů i na 160 km/h...
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 24. 11. 2010 19:53
|
|
|
Mozna by v tomhle ohledu mohl pomoct tento prehled (aspon ja v nem par dulezitych informaci nasel):
[ allgaeubahn.net]
... nicmene jsou veci, ktere jsem nikde na webu nenasel. Konkretne povolena rychlost jednotlivych vozu a jejich hmotnosti ... tedy neco jsem nasel tady [ razeni.railpage.cz] a sem tam se da neco vycist z fotek zde [ www.railfaneurope.net] ... ale jak rychle smi jezdit ktere jidelni vozy jsem nenasel vubec nikde 
|
|
|
|
|
|
vantju - 24. 11. 2010 14:57
|
|
|
Popisy německých vozů budou, usilovně na nich dělám, především vozy DB, ale dříve asi bude Arriva a SBB 
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 24. 11. 2010 13:41
|
|
|
Sim - Také mě tu chybí pár německých vozů - tedy v popisech, ale to je věcí někoho jiného.. Ale chtěl bych se jen optat, jestli někdo nemáte fotky interiérů vozů německé firmy Euro-Express Sonderzüge, které se dokonce opravovaly v Českých Velenicích. Mají cca 60 vagonů(jídeláky, lůžka, k sezení) - především asi k pronájmu na soukromé vlaky, většina nemá klimu- tedy podle toho seznamu co jsem našel někde na netu.. Ale fotky žádné, server railfaneurope je nějaký mrtvý-tady alespoň mě se na něj nepodařilo připojit...
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 24. 11. 2010 11:57
|
|
|
Tak zrovna postrehem bych to nenazyval, hledal jsem pudorysne schema Arrivackych vozu ... nenasel ... tak jsem si to zkousel nacrtnout podle fotek a tahle mi nesedela s tim, co jsem si pamatoval z nedavnych cest v rychliku 355
btw, napadlo me, proc vlastne v popisech vozu neni "nic nemeckeho" ... pritom v razeni vlaku zrovna ty Arrivacke vagony jsou, vcetne zakladniho popisu (a prestoze jsem to neprochazel, predpokladam, ze u vagonu DB to bude stejne).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opravdu je to Bomz.. dobrý postřeh, díky za upozornění.
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 16. 11. 2010 01:04
|
|
|
Sim- zdravím tě, jestli jsi tedy ten sim kterého myslím  - to neřeš.
Tak jsem na tu fotku koukl a máš pravdu, k vozu ABmvz zjevně nepatří, ani né kvůli těm dveřím, které tam jsou (stejné lítačky, ty pneumatické automatické jsou blíže k představku, wc), ale spíše jsem to poznal podle oken a obložení, které se neschoduje. ABmvz má těsnění oken asi jako Bmee, kdežto na té fotce je to krásně zahlazené. nejspíše se jedná o záměnu a je to asi řada Bomz, právě podle uspořádání prostoru pro kola a těsnění oken. A já si ten název také pletu, mám pořád nutkání psát ABvmz a on je to ABmvz.
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 16. 11. 2010 00:17
|
|
|
Ahoj, nasel jsem zrejme jeden drobnej renonc ve fotkach. Na strance [ www.vagonweb.cz] venovane fotkam vozu 39-95 ABvmz je zrejme omylem zamotan i snimek jiny. Konkretne se jedna o predposledni fotku na strance
... jsou na ji jasne videt drzaky na kola u sklopnych sedacek. Tipuju ze se sem zatoulala ze "sousedniho" vozu Bm - jednak jednicka pulena s dvojkou by byla uvedena na dverich, no a potom tento vuz nema prostor pro kola - na jednom predstavku (u jednicky) je normalni zachod, na druhem konci vozu je velky zachod pro vozickare a prislusnym zpusobem upravene kupe uzavrene soupacimi dvermi (na snimku jsou videt otocne dvere).
I kdyz predpokladam, ze to je z vozu rady Bm 22-90, jsem trochu na pochybach - na strane vozu, ze ktereho je tento snimek, by mel byt zachod, drzaky na kola by mela byt na druhem predstavku...
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 28. 09. 2010 22:00
|
|
|
Tak holt bez milosti smazat 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak to bude horší, kupodivu ani na pc nemám funkční verzi..
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 27. 09. 2010 00:30
|
|
|
V prospektech nejde otevřít info o voze DB ARkimbz (pdf).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OK, přesunuto.
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 26. 09. 2010 18:02
|
|
|
pd
OK, díky
Ještě bych tam přesunul toto téma:
[ forum.vagonweb.cz]
Sice už je dlouho mrtvé, ale je to technologie
Upraveno 1krát. Naposledy upravil Sova (26. 09. 2010 18:05).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorii jsem založil + jsem do ní ještě přesunul dvě starší témata (mimo nových pantografů). Je teoreticky možné, že se kvůli tomu označí jako nepřečtené, i když tam nic nepřibylo.
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 24. 09. 2010 14:01
|
|
|
Jak jsem již psal v diskusi na téma "Fotoaktualizace 22.9.2010", bylo by vhodné založit novou hlavní kategorii s názvem např: "Technologie na železnicích", kde by se mohly probírat věci technického charakteru 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jo, něco by se možná našlo :)
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 12. 05. 2010 16:34
|
|
|
A na vylepšení vagonwebu navrhuji i nějaké (pokud je možné pořídit) fotografie měřících a montážních vozů, ne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Registrovaní uživatelé mají možnost editovat svůj příspěvek. Případně lze v oddůvodněných případech požádat moderátory o smazání. Ale každopádně je lepší napřed přemýšlet a až potom psát..
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 24. 02. 2010 12:29
|
|
|
kraken,
ja mám rád nostalgiu, ale je na mieste otázka, či je možné nazvať každodennú prevádzku nostalgiou. 
|
|
|
|
|
|
kraken - 24. 02. 2010 10:54
|
|
|
Mbican,
takže to trošku měním:
Je možné smazat si příspěvek do té chvíle, než někdo uloží do diskuse příspěvek následující.
Vidím vídím, že ty mě v něčem předstihuješ, ale to mi nevadí :D
Ale ty vůbec nemáš rád nostalgii...
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 24. 02. 2010 09:27
|
|
|
Navrhujem, aby krakenov posledný návrh neprešiel!
Ak náhodou po príspevku užívateľa nasledujú príspevky, ktoré priamo reagujú na príspevok, ktorý by mohol byť zmazaný kedykoľvek užívateľom, tie zvyšné príspevky by stratili zmysel. V tomto prípade je zmazanie príspevku, resp. aj následných príspevkov administrátorom diskusie najvhodnejšie riešenie.
|
|
|
|
|
|
kraken - 12. 10. 2009 20:30
|
|
|
Tady můžete dávat návrhy na zlepšení různých věcí na vagonFÓRU...
|
|
|
|
|
|
 |
|