Bpee237 ČD: jo evoluce

, ale tak snad to mají už z krku, ještě dodělat Aee. Ovšem to Maďarské
Bpee START je z venku nádhera, i když takové "parádičky", jako kryt podvozku (jako na našich Xmz, krom WLABmz), nebo ta okna tu rekonstrukci asi prodražují. Ty zelené police jsou také děs, ale na barvu to nejezdí a každej má jinej vkus. Chtěl jsem se zeptat, podvozek to má něco jako máme Gorlit na našich ee-čkách, tedy kotoučové brzdy, bez Mg a ucházející jízda? Jede se v tom dobře? Ono to dost mate, ale chodové vlastnosti nemusí být nic moc. Ale škoda, že to zůstane jen na jejich vnitro IC.
842: No ty červené sedačky, raději nebudu přirovnávat, vlastně nemám k čemu. Příště by byla dobrá zebrovaná
ČD B: Ten s LED světly má i zásuvky 230V, ale to LED světlo je dost ostré, jel jsem v tom jednou a stačilo.
LINT, pokud se neplatu jezdí předevšim u DB a pár soukromníků, jinak asi nikde, ale je to pěkná jednotka na způsob Desira / motorák.
A, AB, Bmee, : Řekl bych, že se jedná o díla DKV, která se před korporátem snažila ten interiér trošku opravovat. Někde jsem o té české lidové tvořivosti DKV snad i něco četl. Roky použití fakt nevím, ale možná podle opotřebovanosti

by se to dalo poznat..
A9c9ux SNCF: Ale fuj, to je jako naše Bc.
ZSSK Bdteer 20-00: Takhle bych si představoval reko našich vozů řad Bp a zbytku Bdt, jenže ČD to udělají asi bez klimatizace..
ZSSK Bdghmeer: Ááá, to je ten rozpadající se vagón

. Né, tak je to pěknej vůz, něco podobného by bylo pěkné i na našich BDbmsee, ale je hodně stížností na kvalitu zpracování. To že tomu schořela brzda, to se stát může. VŘ na rekonstrukci ČD BDh(b)msee už je ukončené, čeká se na vyhlášení vítěze. Přihlásili se více jak 2 firmy, asi3, ůdajně z ČR i SR. Rád říkám z celého československa
WLABm UZ: Ono to má opravdu klimatizaci? Zdá se ale že ano, nikde neni vidět nápravovej generátor. No když do evropy, tak stylově
Nemají těch salóních vozů ČD nějak moc?
RABe 535 BLS: To ale musí ty sedačky strašně ničit ne? Když si to každý ohne jak chce.
HŽ Bl: Tento vůz jezdil z Chorvatska i do Česka, nepletu-li se, tak na R,Ex? Jadran. Snad i docela pohodlný vůz.
Eurostar 373: Já měl za to, že to má i kupé. Každopádně ten pohled na jídlo, mňamka, také na porcelánu, jako v Pendolinu. A se sýrem President

Už mám hlad, no 5:27, to je akorát.
České Pendolino 680 dostalo už údajně zásuvky 230 V i do druhé vozové třídy, konkrétně tedy souprava 680 002, která je asi po opravě, zatim však nefungují, probíhá schvalování DÚ (drážnim úřadem).
Upraveno 3krát. Naposledy upravil strejcekms (29. 03. 2011 05:56).