Uživatel: Přihlásit se Vytvořit nový profil
Akce: Nové téma Náhled pro tisk RSS Nové příspěvky
Vyhledat
Navigace: Hlavní stránka >> Diskuze o železnici >> Cestování, fotografování, zábava
Téma:
UNIPAJ   (6 Příspěvků)
Robert Pochop - 04. 03. 2011 01:26
Situace s UNIPAJ se poněkud "zjednodušila", což v odborné mluvě představitelů ČD a. s. představuje termín lidově označovaný jako "komplikaci". Zatímco dříve při nákupu jízdního dokladu nebo jízdenky na UNIPAJ a platbě pomocí EPIK bylo celých 6 % bonusu (kreativního i výkonového) vráceno na účet EP k 1. následujícího měsíce, od data platnosti nového GVD 12. XII. 2010 a zavedení dvou zákaznických tarifů IN 25 (původní zákaznické jízdné) a IN 50 je část bonusu "vrácena" slevou z ceny a "zbytek" je poukázán na účet EPIK k 1. následujícího měsíce. Příklad zjednodušení: Nákup důchodcovské zákaznické jízdenky 1/2 dříve: na UNIPAJ zaplaceno 57 CZK a na EP vráceno 3 CZK. Nyní se 1 CZK odečte při nákupu a 2 CZK jsou vráceny na EP. smileys with beer Ať žije zjednodušování tarifů ČD a. s. !!!
Student z vesnice - 17. 11. 2010 17:17
S automatem ČD nemám problémy, jenom mi nedokáže najít stanici Hrádek (Gródek) v seznamu, takže buď si koupím jízdenku do Bystřice (Bystrzica) nebo do Návsí (Nawsie). Těch Hrádku tam je tolik, že se tam všechny asi nevešlywinking smiley
X - 12. 02. 2010 23:20
Není to přímo sleva z jízdenky, ale bonus, který se do peněženky nahraje po začátku následujícího měsíce ;)
Anonymní uživatel - 08. 02. 2010 14:52
Super díky a díky za rychlou odpověď smiling smiley
Anonymní uživatel - 08. 02. 2010 14:44
Ano, UNIPAJ umí vydat žákovské jízdné a i s žákovským jízdným budeš mít 6% slevu z jízdenky :)
Anonymní uživatel - 08. 02. 2010 13:44
Chtěl bych se zeptat na možnosti těch jízdenkových automatů na nádraží (konkrétně mě zajímá Brno, pokud máte někdo zkušenosti).
Jde mi o to, že podle rozvrhu mi končí tenhle půlrok škola v 17:40 a vlak jede v 17:35, další přímý až za dvě hodiny, nebo můžu jet v 18:35 s přestupem v Pardubicích.
ale jednak většina vyučujících tu hodinu a 40 minut nedodržuje, a končí před půlou a jednak za celý podzim jsem zažil asi dvakrát, že Jaroslav Hašek měl menší zpoždění, než 10 minut, což mi dává slušnou šanci se na to nádraží před jeho příjezdem dopravit (zvlášť, když můžu podle webu sledovat jeho polohu a vědět, jestli to má cenu, nebo jestli jedu až s Schubertem a přestupem v Pardubicích na Landek, tady je ale úskalí, že na přestup mám čtvrt hodiny a jakékoliv zpoždění EC z Vídně mě v tomto směru velmi ohrožuje smiling smiley
O co se mi jedná - i když já skončím v půlu a Hašek přijede dejme tomu ve 17:45, tak mám tak čas akorát doběhnout na nádraží. Pokud se zařadím do podvečerní fronty na jízdenky, tak mu můžu akorát zamávat. Jelikož si v příštím týdnu chci pořídit in-kartu (jezdím párkrát za rok do Prahy a už při devíti jízdách se mi zaplatí), tak si říkám, že by nebylo špatný v Brně ušetřit čas nákupem lístku z automatu (ještě jsem neviděl, že by u nich někdy někdo stál), ale nevím, jestli umí vydávat i žákovské jízdné 15-26? popřípadě, jestli i to při použití elektronické peněženky a automatu je o 6% levnější smiling smiley
Netušíte někdo? smiling smiley
Protože kupovat si lístek po netu, když je slušná šance, že ten vlak nestihnu, to se mi moc nechce

Vaše jméno:
Váš email:
Předmět:
Přílohy: Přiložit soubor
  • Platné typy příloh: jpg, jpeg, pdf, gif, png
  • Žádný soubor nesmí být větší než 300 KB
  • Všechny soubory nemůžou mít dohromady více než 2.93 MB
  • Můžete přiložit ještě 200 soubor(y|ů)
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **     **  **     **   **  **   **   **      **    
 **     **  **     **    ****    **  **       **    
 ********   **     **     **     *****        **    
 **     **   **   **      **     **  **       **    
 **     **    ** **       **     **   **      **    
 ********      ***        **     **    **     **    

www.vagonweb.cz

This forum powered by Phorum.