|
 |
|
 |
|
 |
Téma: |
 |
V jídelním voze Deutsche Bahn (17 Příspěvků) |
 |
|
Anonymní uživatel - 18. 05. 2011 12:01
|
|
|
Virtuální prohlídky lůžkových/lehátkových a restauračních/bistro vozů na stránkách JLV.
|
|
|
|
|
|
kraken - 14. 02. 2010 12:29
|
|
|
to strejcemks: Neuvěřitelné, jak se dá plýtvat penězma.
Osobně bych si přál rekonstrukci všech WR a po rekonstrukci je nasazovat na dálkové rychlíky.
Pokud se jedná o rekonstrukci, tak ten návrh za chvíli najdete v sekci Osobní vozy, téma Vaše návrhy na rekonstrukci nejen starších vozů ČD...
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 12. 02. 2010 14:56
|
|
|
Co je zajímavé, jestli jste si všimli jak nalakovali vagon WR 851 do "najbta" že vozi WR teď nejezdí /nemaj žádnej turnus/. Tak by mne zajímalo proč ho vlastně natřeli když teď půjdou možná do šrotu? Nebo co s nimi provádějí? Modernizaci asi ne! Tomu říkám plítvání-NALAKOVAT VAGON A PAK HO NECHAT STÁT V KOPŘIVÁCH...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kdyby někdo hledal jídelní lístek WARSu, tak ten je k vidění zde: [ www.wars.pl]
|
|
|
|
|
|
Halooooo - 14. 01. 2010 15:58
|
|
|
Počítal jsem celkovou turnusovou potřebu po 2.změně JŘ! A to je 5kusů Armpee zaturnusovaných a 1 záložní!>:D<
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 13. 01. 2010 13:41
|
|
|
Notak pánové nehádejte se. To je běžné že dodávky vozú se spožďují ne??
|
|
|
|
|
|
. - 12. 01. 2010 17:28
|
|
|
Halooooo ty si vážně debil jinak už fakt newim na Kafku a Čapka budou turnusovány 2 + 1 záloha
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 12. 01. 2010 16:20
|
|
|
Halooooo
Jedna věc je turnus, druhá je realita. Pokud vozy nejsou vyrobeny/schváleny/připraveny tak prostě nejsou...
|
|
|
|
|
|
Halooooo - 12. 01. 2010 14:24
|
|
|
Jak nemají co nasadit? 5 kusů Armpee je zaturnusováno a 1 záložní!
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 12. 01. 2010 07:35
|
|
|
pokiaľ mám správne info, tak ARmpee ešte neboli dodané,čiže na tie výkony ČD nemá čo nasadiť. možno jeden z dôvodov je, že vrútočania mali výhrady k požadovanému materiálu poťahov na sedadlá, čo sa prejavilo aj počas výstavy a vo vozni boli sedadlá z Ampeer ZSSK. je možné, že bolo treba riešiť aj ďalšie problémy...
Upraveno 1krát. Naposledy upravil mbican (12. 01. 2010 07:39).
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 11. 01. 2010 14:02
|
|
|
Dnes měl na R 354 praha-mnichov jet ARmpee že..Jenže rozhlas v Plzni hlásil bistro vůz ale výsledek 150 minut zpožděného vlaku byl jiný-jel tam Ampz no...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To nevím, ale myslím, že to budou mít jednoduché: vezmou jídelní lístek BlueBaru z Pendolina, hlavní jídla proškrtají tak, že tam zůstanou jenom palačinky a v lepším případě ještě snídani Supercity nahradí bavorskou snídaní (s ohledem na plánované nasazení) a místo tortilly Pendolino by se dal čekat nějaký Weißwurst... a jídelní lístek do ARmpee máme hotový 
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 04. 01. 2010 13:20
|
|
|
nevíte někdo jesli už je hotov jíd.lístek na ty nové ARmpee???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÖBB - [ www.oebb.at]
DB - jídelní vozy: [ www.bahn.de], bistrovozy: [ www.bahn.de], servis do 1. třídy: [ www.bahn.de]
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 01. 01. 2010 03:10
|
|
|
Když jste tu zmínili ty jídelní vozy, dají se někde najít ceníky?
V Hungarii jsem viděl nakopírovaný jídelní lístek, tam se dá najíst za 8-11 Euro, JLV mají lístek na webu (a že by byli levní, to se teda říct nedá), naopak prima ceny mají ty Wagon Košice (nebo tak nějak), ale SD jsem nikde neviděl, DB taky ne, ÓBB a Srby jsem snad ani nehledal...
|
|
|
|
|
|
Anonymní uživatel - 31. 12. 2009 23:06
|
|
|
Šmankote, takové ňoumy snad ČD nemají>:D<
|