Uživatel: Přihlásit se Vytvořit nový profil
Akce: Nové téma Náhled pro tisk RSS Nové příspěvky
Vyhledat
Navigace: Hlavní stránka >> Diskuze o železnici >> Cestování, fotografování, zábava
Téma:
Vandalové na železnici   (5 Příspěvků)
kraken - 19. 02. 2010 13:46
A v železniční diskusi na K-reportu (sekce Osobní vozy) je ukázka toho, co to tu je za vandalský hňupy.

Až se to přesune do archivu, dám odkaz.
kraken - 18. 12. 2009 13:43
To samozřejmě. Proto ta diskuse byla myšlena.
kraken - 14. 12. 2009 20:05
O založení této diskuse jsem přemýšlel již delší dobu. Nevěděl jsem, kam to mám zařadit, tak jsem to nakonec po delším přemýšlení zařadil do sekce "Cestování, fotografování, zábava". Vzhledem k tomu, že vandalové (a obzvlášť ti, co čmárají sprejem po stěnách) jsou mezi železničními fanoušky a vůbec mezi všemi velmi žhavým tématem, rozhodl jsem se založit tuto diskusi.

No, nebudu se již příliš rozepisovat a dám vám všem volný prostor na to, abyste o tom mohli klábosit.
pd - 15. 12. 2009 01:13
Ačkoliv jsem obvykle celkem tolerantní, pokud jde o obsah příspěvků, tak tady musím udělat vyjímku:

Nevkládejte sem fotky počmáraných nebo posprejovaných vozů!

Jde o to, že pro ty tupé mozky je to dobrá reklama, která je jen povzbudí k dalším výtvorům.

No a k tématu: možná se mnou nebudete někteří souhlasit, ale já mám takový pocit, že pro některé fanoušky železnice se vandalismus stal paradoxně vítanou záležitostí. Jako takové "zpestření" provozu v záplavě jinak unifikovaných nátěrů. Dá se to snadno sledovat, dá se o tom snadno debatovat a na závěr se to odsoudí.. Jinak si ten zájem (i v jiných diskuzních fórech) moc nedovedu vysvětlit.

Upraveno 1krát. Naposledy upravil pd (17. 12. 2009 19:32).
Anonymní uživatel - 15. 12. 2009 11:33
Já bych to nebral jen o sprejerech, ale i o cestujících kteří se ve vlaku neumí chovat a dělaj bordel kde se dá a pak si stěžují na dráhy že ve vagonech neuklízejí a že se o ně nestaraj -no bodť jo když si nějakej kretén sedne v koženkovém Béčku a klíčema tam reje do sedadel. Pak se nedivte že jeto samá záplata....

Upraveno 1krát. Naposledy upravil pd (17. 12. 2009 19:32).

Vaše jméno:
Váš email:
Předmět:
Přílohy: Přiložit soubor
  • Platné typy příloh: jpg, jpeg, pdf, gif, png
  • Žádný soubor nesmí být větší než 300 KB
  • Všechny soubory nemůžou mít dohromady více než 2.93 MB
  • Můžete přiložit ještě 200 soubor(y|ů)
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **              **  **     **  **    **  **    **  
 **              **  **     **  **        **        
 **        **    **  **     **  **        **    **  
 **        **    **  **     **  **    **  **    **  

www.vagonweb.cz

This forum powered by Phorum.