|
 |
|
 |
|
 |
Téma: |
 |
SCI-FI řazení (36 Příspěvků) |
 |
|
|
|
|
A jak se člověk stane registrovaným?
Díky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dokud je ten formulář otevřený, tak se dá ještě upravovat a znova uložit. Jakmile se okno s formulářem zavře, tak potom už ne. Možná to bude časem řešeno jinak, ale zatím je to aspoň takhle. Registrovaní uživatelé mají možnost vlaky upravovat i v administraci.
|
|
|
|
|
|
DJ Sobieski - 27. 12. 2013 11:43
|
|
|
Měl bych takový kosmetický dotaz. Procházel jsem si návod na sci-fi řazení, takže se mi povedlo nakonec vytvořit dva vlaky. Jakmile se to uloží a zveřejní, dá se pak ještě provést v případě nalezené chyby nebo změn editace vlaku? Díkes.
|
|
|
|
|
|
vantju - 25. 12. 2013 16:08
|
|
|
Na konec lokomotivy/vozu se místo znaménka plus dá zavináč (místo + se napíše @). Pak se to bude střídat s tím, co je uvedeno na řádku pod vozidlem, které je zakončeno znaménkem @.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jenom se chci zeptat, jak udělám variantu řazení - např. jako je změna lokomotivy u rychlíků Praha - Hradec Králové - Trutnov ... nějak jsem na to nepřišel. Díky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kdy který vlak byl přidán, tak je vidět na úvodní stránce sekce scifi řazení. A vzhledem k tomu, co se tam občas objevuje, tak bude lepší, když se to na hlavní stránku vůbec nedostane.
Konkrétní vlaky - buď si zapamatovat číslo nebo název, anebo si do záložek uložit odkaz přímo na ten daný vlak.
|
|
|
|
|
|
DJ Sobieski - 23. 12. 2013 17:33
|
|
|
Nemyslím si, že by někomu dělalo problém přijéít na to, jaký je rozdíl mezi plánovaným, skutečným a sci-fi řazením. naopak by se spřehlednilo, kdy který vlak kdy byl přidán. Zatím je tam akorát přehled takových vlaků a až jich tam bude hodně, tak se tam snadno ztratí ten konkrétní, který někdo bude třeba hledat pro editaci či aktualizace. Mám pár typů na některé vlaky, které se vážou na konkrétní osoby, přátele, spolužáky, nebo jiný objekty zájmu, kterými bych se možná rád pochlubil.
|
|
|
|
|
|
Dodousek - 23. 12. 2013 16:46
|
|
|
Osobně bych to na hlavní stránku nedával, ať to příliš nemate :) Kdo chce, najde si ho - dle mě to má být jen doplněk "normálních" řazení :)
|
|
|
|
|
|
vantju - 23. 12. 2013 00:54
|
|
|
Perfektní nápad! :)
|
|
|
|
|
|
DJ Sobieski - 22. 12. 2013 22:22
|
|
|
Dostane se tato sekce SCI-FI řazení i na hlavní stránku, jak je sloupek plánovaného řazení a skutečného řazení, aby bylo hned vidět nově přidaný vlak, jako je tomu u již zmiňovaných řazení?
|
|
|
|
|
|
 |
|