Uživatel: Přihlásit se Vytvořit nový profil
Akce: Nové téma Náhled pro tisk RSS Nové příspěvky
Vyhledat
Navigace: Hlavní stránka >> Diskuze o železnici >> Cestování, fotografování, zábava
Téma:
Poznáte vůz? (6)   (9 Příspěvků)
pd - 08. 06. 2011 12:45
Takže gratulace těm, co poznali Amee. Je pravda, že na začátku se nastupuje do nějakého ypsilonu, ale interiéry se opravdu natáčely v Amee. Některé poznávací znaky určili vantju a bugear, já bych ještě dodal třeba světla na chodbičce (typický tvar Xmee), anebo když se kamera podívá do kupé, tak je vidět, jak je to kupé úzké. Kupé A nebo AB je znatelně delší, takže toto musí být jedině Amee.

Inu, ČSD poskytly pro natáčení klipu to nejnovější, co v té době měli. A ještě v nadstandardní výbavě - vlakový telefon grinning smiley
canopus - 05. 06. 2011 13:07
Rsp, je to natáčeno pokaždé jinde, při vstupu je to Áčko, interiéer ale vypadá spíš na Amee podle pojistek
canopus - 05. 06. 2011 13:03
Řekl bych na 100% že je to A151 nějaké z té série, které byli rozděleny na slovensko, ty měly takovéto záhlavnikyspinning smiley sticking its tongue out
bugear - 03. 06. 2011 18:19
@Tomáš Palíšek: To byla střela mimo, tohle je jasný Bautzen.
@kraken: Interiér a exteriér nemusí být stejné vagóny, viz Eurotrip kde exteriér je 3xBtn a interiér B.
Podle mě to je Amee. Má to jistící páčku na oknech, která se začala montovat někdy na přelomu 70. a 80. let, to vylučuje A149/150/151 a AB350. V čase 2:34 je vidět v pozadí červený odjišťovač dveří. Na začátku nastupují do části, která by u AB349 byla druhá třída, je tam ale první.
kraken - 03. 06. 2011 15:45
Myslím si, že A nebo AB. Tam bylo jasně vidět, že dveře nejsou předsuvné.
Anonymní uživatel - 02. 06. 2011 21:20
Já bych řekl, že to bude něco jugoslávského, ale fakt nevím. Asi jsem vedle jak ta jedle...
Kalous66 - 02. 06. 2011 21:01
Je to ČSD Aa?
vantju - 02. 06. 2011 20:24
Dle velkých uší typuji AB nebo Amee
pd - 02. 06. 2011 19:28
Po delší době je tady nová hádanka, a ne ledajaká: poznáte interiér vozu ...na trati Púchov - Handlová?
[www.youtube.com]

Vaše jméno:
Váš email:
Předmět:
Přílohy: Přiložit soubor
  • Platné typy příloh: jpg, jpeg, pdf, gif, png
  • Žádný soubor nesmí být větší než 300 KB
  • Všechny soubory nemůžou mít dohromady více než 2.93 MB
  • Můžete přiložit ještě 200 soubor(y|ů)
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **     **  **     **  **    **   **  **   **    ** 
 **     **  **             **      ****    **       
 ********   ********      **        **     **       
 **         **     **    **         **     **       
 **         **     **    **         **     **    ** 

www.vagonweb.cz

This forum powered by Phorum.