mbicane, velmi děkuji za info, lidi jako ty mám rád, prostě to napíšou, ne jako něktří na K-Reportu, tam jsem to v červnu z jednoho páčil kolem 2 týdnů
Nicméně, přejděme k věci, tedy mému vyjádření k řazení.
Polonia - škoda, teď tu jezdí ÖBB Bmz, ale celkem jsem zvědav na reakce v zahraničí na naše moderní Bee
Praha - S ní to jde od tohoto GVD z kopce, 2010 3x Bmz, 2011 už bez Bmz, a pokud bude v 2012 ty Bmpeery nejlepší vozy na soupravě, tak to se obávám kupéček
Košičan - Beery už k nám jezdit nebudou?

Nejlepší kupéčka, a už nebudou. Nicméně WRmeer potěšil, začíná se to blížit mému návrhu vlaků řazení ZSSK IC vlaků (x Bmpeerů, 2 Bmeery, Bdghmeer, WRmeer, Ampeer a popř. Ameer, což by byly Bmeery co mají sedačky jako Amee (tedy ex. Ammee))
Hradčany - Škoda, že to nebude jezdit častěj, třeba jako pozdní alternativa ke Košičanovi
Bbdgmee - Těším se, doufám že bude vypadat jako ZSSK Bdghmeer, ten se mi líbí, a hlavně snad bude mít BorCady. Navíc, Moravia bude česká?
Bdmpee - Na to se též těším, mohlo by to být jako ZSSK Bdghmeer, ale bez služebáku, a normální velkoprostor.
Jesenius v MÁV - To se též těším, DB Bpmz mi přijdou takové tmavé, navíc MÁV Bpmz z CAF (pokud jste si všimli) má sedačky jako naše X(p)ee, které se mi líbí, ale ještě líp, kdyby ta souprava byla z vozů z DWA. Ovšem velmi mi bude chybět Avmz, neboť tak se mi minimalizuje šance projet se mým nejoblíbenějším vozem Avmz 107
Rka
Škoda že Horehronec končí v Břeclavi, právě jsem přemýšel, zdali z toho neudělat noční R přes Vysočinu

Ale když už takhle, tak aspoň to protáhnout do Brna
Navíc by mě zajímal dotaz Paula, především to CNL do Kodaně, neboť bych konečně mohl jet přes noc, navíc přímo kam potřebuju.