Uživatel: Přihlásit se Vytvořit nový profil
Akce: Nové téma Náhled pro tisk RSS Nové příspěvky
Vyhledat
Navigace: Hlavní stránka >> Diskuze o železnici >> Řazení vlaků
Strana: 1 z 2 1 2 Následující
Téma:
Nové vlaky v řazení   (29 Příspěvků)
Anonymní uživatel - 21. 07. 2010 20:56
Promiň - máš pravdu, nechal jsem se unést tokem myšlenek.
Anonymní uživatel - 21. 07. 2010 09:14
Tonda Novák - toto už neni téma pro tuto stránku, aby jsme tu nespamovali přesunul jsem se do skupiny NOVOSTAVBY S ODDÍlY
Anonymní uživatel - 20. 07. 2010 20:22
Myslel jsem, že jsou hnusné na IC/EC, ale na R by to byl luxus v porovnání s Béčkama.
Sice je dobré že A/B(p)ee projdou rekonstrukcí na klimu, ale měli bychom si uvědomit, že v období rekonstrukce budou na vlacích čitelně chybět. A upřímně, čí budou nahrazeny? Určitě Béčkama. To samé s Bmee a Bdbm(r)see. Ale pak se situace zlepší. Jenom ale za předpokladu, že budou fungovat.

Jenom osobně se mi více líbí Beer273 než Bee272
Anonymní uživatel - 20. 07. 2010 16:16
Bee272 nejsou hnusné vozy, ale na IC na které se původně dělali (nad tím kroutím hlavou, v 95. bez klimatizace?) se už nehodí, leda tak na EX,R. Tlakové větrání ale také neni k zahození, pokud funguje jako v Bee272.
A,B(p)ee se budou letos remodernizovat(probíhá VŘ, typuji buď Vrůtky, nebo Movo), takže s platností nového GVD už by mohli nějaké být v provozu, ale hlavně v zimě je poptávka spíše po topení a do léta snad začnou i s modernizací Bmee+ BDbm(r)see (na Bdmpee- velkoprostor).¨

Jinak mám informace že řazení na rok 2011 mají ČD již předběžně hotové (nebo skoro hotové), jen jej nemohou údajně pustit ven, ty osoby se kterýma jsem to diskutoval údajně "nemají oprávnění".

Upraveno 1krát. Naposledy upravil strejcekms (20. 07. 2010 16:18).
Anonymní uživatel - 20. 07. 2010 15:20
Zajímalo by mě, které EC/IC budou "prémiová" a budou mít klimatizované vozy, která se spokojí s neklimatizovanými Bee/Bpee, která budou mít Bee272 (hnusné vozy) a které budou stabilně vozit koženku. V návrhu jsem zaznamenal další nárust poštu Ec/IC, ale se stejným počtem kvalitních vozů to asi nepůjde
Anonymní uživatel - 20. 07. 2010 13:09
Tak to jo, já už myslel.. Ty Plzeňské spěšňáky, tak na těch neni moc co zkazit, ty mám každou chvíli na očích, tak-že to mohu v praxi ověřit, na Klatovy jezdí samé Bds+B(d)t a ještě je tam něco na Most, asi 843+943 a Domažlice 754+ Bt+ atd... Většinou to tak nějak jezdí.

Na nové řazení jsem také zvědaveye rolling smiley
Anonymní uživatel - 20. 07. 2010 10:44
Strejcekms> Ne zatím je to řazení 2010 - Sp ČD. 2011 je ještě brzo, ale už se taky těším, co ti papaláši vymyslí hlavně na EC koženky
Anonymní uživatel - 20. 07. 2010 08:50
To jako už děláte řazení 2011 jo? Kam vy na to chodíte, né že bych chtěl teda pomoct - to by dopadlospinning smiley sticking its tongue out
Anonymní uživatel - 19. 07. 2010 11:11
Mbican> To je mi jasné, ale kolikrát se vyznat v jejich zkratkách a poznámkách je nad moje síly.
Anonymní uživatel - 19. 07. 2010 08:22
ideálne by to bolo bez chýb... smiling bouncing smiley
Anonymní uživatel - 18. 07. 2010 18:04
Kraken > pokračuji dále přes Plzeň a Hradec Králové.
Doufám, že neudělám mnoho chyb.
kraken - 18. 07. 2010 17:27
Děkuju za pomoc, Antoníne, můžeš pokračovat dál.
Anonymní uživatel - 18. 07. 2010 14:38
Od 19.7.2010 je vo vybraných vlakoch ZSSK turnusovo radený modernizovaný vozeň Bdghmeer_ZSSK. Nájdete ho na vlakoch: 511, 600, 1906, 1907.
Anonymní uživatel - 17. 07. 2010 14:57
Právě jsem dodělal Sp ČD, které mají něco společného s Budějovicemi.
El Ron de Cuba - 16. 07. 2010 15:22
Zdravím,

postupně budou přidávány vybrané vlaky JŽ 88/89 kategorií Ex, P a B. Většina informací prozatím nepochází z oficiálního řazení a je proto možné, že se skutečností budou nějaké nesrovnalosti. Jako vždy, za relevantní informace budu vděčný. Díky.
no-night - 07. 07. 2010 11:36
V casy, kdy Orient-Express byl mezi Budapeste a Parize (posledni raz v JR 2000/2001), nebyl nikdy EuroNight, take ne na trati ÖBB nebo DB. Po zruseni mezi Budapeste a Vidne to byl zmeni na EN.

Nektery dalsi chyby do (vsechny) madarskeho razeni:

- V vlak Tisza (a take jeho primy vozy do Zahreb, Belehrad, Thessaloniku, Bar, etc.) ruski vozy jsou (a bily) zeleni! Cervenomodry vozy bily pouze mezi St. Petersburg a Budapest (klimatizovano s novem oknam), a take mezi Benátky a Moskvy - ale v nejnovejsy casy jedou take tam zeleni vozy.

- V vlak Transbalkan reckeho vuz 2. tridy byl zeleni vuz polského vyrobce. Rumunske vozy 1. a 2. tridy bily poprve modreho vozy z Arady, dale jejich zmodernizovani verzii.
vantju - 07. 07. 2010 10:34
Zdravím
Omlouvám se ohledně Orient - Expresu, omylem jsem tam dal EN ale už by to mělo být opraveno.
Přeji hezký den
pd - 06. 07. 2010 18:37
no-night: Saxonia opravena, díky za komentář. Orient-Expres ještě není zveřejněný ;)
no-night - 06. 07. 2010 15:56
Ahojte!

V razeni vlaku Saxonia v roce 2000 jsou chyby. Jsem nejen videl tento vlak, ale take cestoval s nim...

Vuz 1. a 2. tridy byl zapadonemecky (ex DB) ABm 228
Lehátkovy vozy byly prave z DB, ale jeste nemodernizovani verzy rady Bcmh 244 nebo 246
Luzkovy vuz byl cerveny MITROPA-vuz.

Ty jsou bezpecne, ale uz nevim, ze prime vozy z autovlak od/do Berlin byly v vlacich take jeste v rok 2000, nebo posledni raz pouze v 1999 - take nevim, ze vlak byl v provoz mimo Balatonského sezonu (v cervnu a v zari) s slovenskemy vozemy take jeste v 2000.

Do madarskeho razeni: Vlak Orient-Express byl v Madarsko rychlik, ne EuroNight!
Anonymní uživatel - 17. 06. 2010 16:17
Zeptal bych se, ale když jsem si tam pokusil zařídit účet, tak se mi to hned několikrát nepovedlo.
pd - 17. 06. 2010 00:20
Tak to bych se spíš ptal želpage. Zrušený ale každopádně není.
Anonymní uživatel - 16. 06. 2010 14:32
Chtěl bych se zeptat, proč zmizel na zelpage z řazení vlak EC Sobieski? Je zrušen, nebo proč?
kraken - 24. 05. 2010 20:01
Já se omlouvám, ale dřiv jsem neměl čas, budu pokračovat na ČD Sp.
vantju - 23. 05. 2010 09:38
Další vlaky:

CNL 478 Komet je takový zajímavý vlak, neboť jízdu začíná už v 17.00. Jede ze švýcarského Brigu přes Zurich až do Mannheimu, kde se připojí na vlak CNL 450 Perseus, a odpojí se až v Hannoveru, kdy pak sám pokračuje do Hamburgu. Na vlaku jsou 2 stejné soupravy, jenž dělí jídelní vůz. Do Brigu se sbíhají vozy kromě Hamburgu i z Amsterdamu.

Další už jsou jen Vnitrostátní vlaky CNL z Berlína/Hamburgu do Mnichova, na kterých je řazen i autovůz. Jeden jede Berlín - Hildesheim a pak do Mnichova (CNL Capell), druhý jede z Mnichova do Hamburgu (CNL Pyxis), a vezou se na něm i vozy do Berlína. Poslední je zajímvý vlak CNL Sirius, co jede z Berlína do Zurichu, v sezóně ale i z Ostseebad Binz.

Vlaky ale zatím nejsou odatumované (kdy jedou a nejedou), o to se pokusím dneska
Anonymní uživatel - 22. 05. 2010 23:25
Ten restaurační vůz je docela hezkej ( až na to, že má málo oken ).:D
vantju - 08. 04. 2010 17:53
Zde by se mohly uveřejňovat nové vlaky, co byly přidány do řazení, a diskuse o nich.

Dnes jsem vytvořil zajímavý vlak, jedná se o CNL 482/483 Hans Christian Andersen. Jezdí z Mnichova do Kodaně, ale mimo Berlín, což je škoda, jinak bych ho využil. Do Kodaně se na něm sbíhá dost vozů (viz řazení v úseku Hannover Hbf - Kobenhavn H), z Baselu a Amsterdamu. Do Hannoveru ještě sebou veze vozy z Innsbrucku, Baselu a Mnichova do Varšavy, Minsku nebo Moskvy.

Upraveno 1krát. Naposledy upravil vantju (08. 04. 2010 18:08).
Strana: 1 z 2 1 2 Následující

Vaše jméno:
Váš email:
Předmět:
Přílohy: Přiložit soubor
  • Platné typy příloh: jpg, jpeg, pdf, gif, png
  • Žádný soubor nesmí být větší než 300 KB
  • Všechny soubory nemůžou mít dohromady více než 2.93 MB
  • Můžete přiložit ještě 200 soubor(y|ů)
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **    **  ********   **    **  **        **       
  **  **   **     **  **   **   **        **       
   ****    **     **  **  **    **        **       
    **     ********   *****     **        **       
    **     **         **  **    **        **       
    **     **         **   **   **        **       

www.vagonweb.cz

This forum powered by Phorum.