Uživatel: Přihlásit se Vytvořit nový profil
Akce: Nové téma Náhled pro tisk RSS Nové příspěvky
Vyhledat
Navigace: Hlavní stránka >> Diskuze o železnici >> Elektrické a motorové jednotky a vozy
Téma:
Pendolina pro PKP IC   (6 Příspěvků)
Anonymní uživatel - 02. 06. 2011 19:27
Jo, asi Pendolína budou přeci jen o něco pohodlnější než polské osobní vozy, ale předpokládám, že ne o tolik. I polské vozy jsou hóóóódně pohodlné! A vzhledem k tomu, že polské osobní vozy mají design na vyšší úrovni než pendolína, řadím je před ně.

PS: Sedačky ve švýcarském Pendolinu jsem bohužel zatím neměl možnost zkusit. Škoda.eye rolling smiley
pd - 02. 06. 2011 19:00
No tak to jo, vzory potahů sedadel mohly být nějaké modernější, ale na druhou stranu - pohodlné to bude asi stejně. I když, teď si vybavuju, že stejný typ sedadel je v ETR 610 SBB, a to mě zrovna moc nenadchlo. Hlavně ty potahy byly z takového nepříjemného materiálu, tvarování taky nic moc..

23 let staré Bvmz se mi líbí víc než to současné ;)
vantju - 02. 06. 2011 15:34
Proč mi ta dvojka připomíná 23 let staré Bvmz185? grinning smiley
Anonymní uživatel - 01. 06. 2011 20:18
Modrá je dobrá, ale ne vše dobré musí být modré.grinning smiley Vážněji:

Bussines třída: Ta je esteticky hezká, ale ty sedačky rozhodně nejsou vhodné na to, aby se použily do Bussines třídy.

Jednička: Červenou mám obvykle hodně rád, ale toto je hrůza. Tato červená vypadá, jako by ji navrhoval někdo v 80.letech.

Bistro/restaurace oddíl: No, ten je relativně dobrý, ale nedovedu si představit tu žlutou...

Dvojka: Zelená je podle mě něco, co dávno mělo vyjít z módy. A u PKP IC to platí dvojnásob. Takhle vyblitá zelená snad v žádném jiném vlaku není.

Nátěr: Existují sice dvě verze, ale obě bych hned zatrhl.

Automat na čištění obuvi je sice perfektní, ale moc mně to na názoru na vlak nepřidalo...
pd - 01. 06. 2011 19:31
Proč děs běs? Modré sedačky to sice nemá, ale mě to až jako taková tragédie nepřijde ;)
Jeden zajímavý detail - v chodbičce vedle těch byznys oddílů má být automat na čištění obuvi eye rolling smiley
Anonymní uživatel - 31. 05. 2011 15:58
Pokud jsem pochopil správně, tak PKP IC podepsalo smlouvu s Alstomem na dodání Pendolin. První vizulace jsou též na světě.

Děs běs...

Vaše jméno:
Váš email:
Předmět:
Přílohy: Přiložit soubor
  • Platné typy příloh: jpg, jpeg, pdf, gif, png
  • Žádný soubor nesmí být větší než 300 KB
  • Všechny soubory nemůžou mít dohromady více než 2.93 MB
  • Můžete přiložit ještě 200 soubor(y|ů)
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
  **   **   **  **  **  **    **  **        **     ** 
   ** **    **  **  **  **        **        **     ** 
   ** **    **  **  **  **        **        **        
  **   **   **  **  **  **    **  **        **        
 **     **   ***  ***    ******   ********  **        

www.vagonweb.cz

This forum powered by Phorum.